Bastogne
tradionele pizza
La Sapinière

THEE IN OVERVLOED

Heb jij ook wel eens van die momenten dat je na een lange dag werken (of het nou op kantoor of in de huishouding is) toe bent aan een kopje thee. Nou, ik heb dat best wel vaak. Hier in huis wordt er eigenlijk veel koffie in allerlei soorten gedronken. Maar op z’n tijd is een kopje thee een lust. Lekker met wat biscuitjes. Van thee zijn er de laatste jaren veel merken en varianten op de markt gekomen. Zo heb je losse thee, dat per ons verkocht wordt, de bekende theezakjes zoals we die kennen, maar ook de ‘thee piramides’ van Lipton.
theeSinds kort heb ik, mede dankzij een vriend van mijn zoon, het merk Clipper ontdekt. Het is een fair trade label. Dat wil zeggen dat de theeboeren onder betere omstandigheden thee verbouwen zodat ook zij genieten van een beter leven. Daarnaast is alle thee van Clipper 100% biologisch zonder kunstmatige toevoegingen. En je zal nu wel denken thee is thee.
Maar deze thee is zo lekker! Je hebt ze natuurlijk in verschillende smaken en een slok laat niet de bittere smaak van thee achter, zoals de Earl Grey varianten. Het smaakt erg verfrissend en je proeft echt de kruiden en vruchten die zijn toegevoegd. Mijn favoriet is de Clipper Organic Red Fruits & Aronia Berry Infusion.
Maar je hebt ook andere smaken zoals Snore & Peace met een kruidenmix van kamille, citroengras, lavendel, venkelzaad en munt. ( lekker voor het slapen gaan) of Happy Mondays met een mix van citroen, gember, zoethout, kruidnagel en zwarte peper. Een ware oppepper voor in de ochtend.

Clipper-theeBen je net als ik een theeliefhebber, dan zou ik de theesoorten van Clipper proberen. Ze zijn verkrijgbaar in de Jumbo, Deen en de Albert Heijn.Vind jij de theesoorten van Clipper ook een lust?

ROADTRIP

ARCHIEF