Bastogne
tradionele pizza
La Sapinière

KOOPJESJAGERS (...en ik ben de grootste)

De meeste mensen zijn wel eens naar de Action, Solow, Lidl of de Primarkt geweest. Ja, Nederlanders houden van koopjes. Maar hoe zit het met de kwaliteit? En letten we daar nog op? Zelf kom ik ook graag in deze budgetwinkels. Niet alles in van goede kwaliteit, maar er is genoeg wat dat wel is. Ik kom daarom geregeld in de Action om van alles te bekijken. eeltsokkenMijn ronde begint bij de knutselafdeling en eindigt bij de cosmetica-afdeling. Daar vond ik van de week eeltsokken. Je doet ze 2 uur aan, voeten afspoelen en elke avond ongeveer 15-20 min in een warm badje. Na een paar dagen komt al het eelt van je voet. Na 1,5 week heb je gewoon superzachte voeten. De prijs is €1,69
Bij de Lidl kijk ik altijd eerst bij de koffie. Gelukkig kopen ze nu ook koffiepads die in mijn Dolce Gusto apparaat past. En geloof me, ze zijn net zo goed als de echte Dolce Gusto pads. Naast levensmiddelen hebben ze ook van die 'graaibakken' met van alles en nog wat erin. Ik was op zoek naar een badjas en die zijn erg duur (belachelijk eigenlijk). Bij de Hema, Blokker en zelfs C&A waren ze erg prijzig. Maar bij de Lidl kostte het €9,95. En de kwaliteit is uitstekend!

Economen vinden de budgetwinkels een doodsteek voor winkels als de Hema, H&M, Blokker e.d. Het gaat toch economisch goed met Nederland dus kunnen we meer besteden, je weet wel, voor de koopkracht. Maar velen van ons merken het niet in hun portemonnee. Dus heet ik alle budgetwinkels Welkom. Gelukkig zijn ze er en 'hé, als je de kwaliteit niks vind, dan ga je toch lekker naar de Bijenkorf'.

Bezoek jij ook de budgetwinkels of wil jij alleen merk en kwaliteitsproducten?

ROADTRIP

ARCHIEF